Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Openingscongres van de Week van het Jonge Kind 2014

Panama, Amsterdam
387 Kinderdagverblijf, Peuterspeelzaal, Gastouderopvang, Management

Details evenement

04 april 2014
09:00 uur
Panama, Amsterdam
Amsterdams Platform Kinderopvang
Alleen voor genodigden

De aftrap van de week is op vrijdag 4 april a.s. Er wordt een openingscongres georganiseerd in Panama te Amsterdam, van 09.00 – 13.30 u. Verschillende sprekers zullen hun visie geven op het thema. We verwachten o.a. Elly Singer, pedagoog en ontwikkelingspsycholoog; Dré van Dongen, Inspecteur VVE; Lex Staal, directeur Brancheorganisatie Kinderopvang; Mirella Vierveijzer, consulent Amsterdams Natuur- en Milieu-educatie Centrum (ANMEC). Er is tevens een informatiemarkt waar u inspiratie op kunt doen.

De uitnodiging voor dit congres wordt verzonden door de Brancheorganisatie. Bedrijven die deze website en het congres mogelijk hebben gemaakt vindt u hier.