Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

De Week van het Jonge Kind

t/m 12-04-2014 - In heel Nederland, In heel Nederland
303 Kinderdagverblijf, Bso/Brede school, Peuterspeelzaal, Gastouderopvang, Stagiaires, Management

Details evenement

06 - 12 april 2014
09:00 uur
In heel Nederland, In heel Nederland
Kinderopvangorganisaties in heel Nederland
Geen

Na een voorzichtig begin in 2013 komt er een nieuwe editie van de Week van het Jonge Kind. Medewerkers en eigenaren van kinderopvangorganisaties kunnen deze week aangrijpen om de kinderopvang in een positief daglicht te zetten. Van 6 tot en met 12 april organiseren kinderopvangorganisaties activiteiten om potentiële en bestaande ouders (klanten), politici, collega's en het bedrijfsleven te attenderen op de toegevoegde waarde van kinderopvang voor het jonge kind.

Dat er een toegevoegde waarde is, weten wij natuurlijk al lang. Deze week is dé kans om deze boodschap actief te verspreiden. In Amsterdam wordt er bijvoorbeeld een mini-congres georganiseerd met o.a. Lex Staal van de Brancheorganisatie en pedagoge Elly Singer. Kinderopvang Mundo in Schiedam nodigt alle ouders en opa's en oma's en directeuren van basisscholen uit om te komen kijken wat de kinderopvang precies is en hoe een dag op een kinderdagverblijf op bso verloopt.

Doe jij ook mee? Meld activiteiten aan via info@kinderopvangtotaal.nl, dan maken wij een leuk overzicht!