Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Social media in de zorg

Noord-Holland, Heiloo
267 Kinderdagverblijf, Bso/Brede school, Peuterspeelzaal, Gastouderopvang, Stagiaires, Management

Details evenement

06 februari 2014
18:30 uur
Noord-Holland, Heiloo
Zusters@work
info@zusterswork.nl
06-11515315
37,50
Werkzaam in de zorg en benieuwd welke voordelen je uit social media kunt halen? Hoe communiceren met patiënten met het hedendaagse Health 2.0? Wil je ook op de hoogte blijven van de vernieuwingen en trends in communicatie? Tijdens deze twee uur durende training 'Social Media in de zorg' laten wij op een praktische en begrijpelijke manier kennismaken met social media en wat deze kunnen opleveren voor je werk. Lees het gehele programma van deze workshop op www.zusterswork.nl/workshops.html!