Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Kennisdag 'Grip op Kwaliteit'

ICOON, Amersfoort
329 Management

Details evenement

04 november 2014
09:00 uur
ICOON, Amersfoort
Ruimte-OK
nnb

Op 4 november organiseert kenniscentrum Ruimte-OK voor 400 huisvestingsverantwoordelijken in het onderwijs en de kinderopvang de kennisdag ‘Grip op Kwaliteit’ in het ICOON in Amersfoort. Dit doen we met de steun en met inbreng van onze initiatiefnemers: PO-Raad, VO-raad, VNG, Brancheorganisatie Kinderopvang en Waarborgfonds Kinderopvang. 

Grip krijgen en houden op de kwaliteit van huisvesting staat deze dag centraal. Hoe geef ik hier een impuls aan? Wat vraagt dat van mij als opdrachtgever en hoe kan ik de huisvesting slim financieren en exploiteren? In één dag helemaal bij door voorbeelden en leerervaringen uit het veld, verteld door en voor scholen, kinderopvang en gemeenten. Het gaat deze dag om het delen van kennis, opdoen van inspiratie en het leren van elkaar.

Programma
Visionairs uit het onderwijs, de kinderopvang en bij de gemeente trappen af en geven ieder een doorkijk naar de toekomst van voorzieningen voor onderwijs en kinderopvang. Met de blik vooruit op het netvlies, stelt u vervolgens uw eigen programma samen en stapt u in de dagelijkse huisvestingspraktijk. U kiest tweemaal uit zo’n 15 verschillende deelsessies verdeeld over de thema’s: competent opdrachtgeverschap, kwaliteitsimpuls huisvesting en slimmere financieringsvormen. Gemeente Amersfoort, ondersteuningspartner van de kennisdag, deelt in twee deelsessies de praktijkervaringen uit haar stad. Daarnaast is er tussendoor ruimte voor bezoek aan de kennismarkt, om te speeddaten met de expertisekring en om vakgenoten te ontmoeten.

Bekijk hier het hele programma.

Doelgroep
De kennisdag is interessant voor alle huisvestingsverantwoordelijken in het primair- en voortgezet onderwijs, de kinderopvang en bij gemeenten. Het programma is afgestemd op schoolbesturen, schoolleiders, kinderopvangbestuurders, kinderopvangmanagers, gemeentebestuurders, teamhoofden en beleidsadviseurs bij gemeenten die actief zijn op het gebied van het ontwikkelen, financieren en organiseren van kindvoorzieningen van 0-18 jaar. Maar ook bouwers, leveranciers en (huisvestings)adviseurs kunnen zich aangesproken voelen tot het programma of juist interesse hebben zich te presenteren op de kennismarkt. 

Aanmelden
Er is plaats voor 400 bezoekers. We raden u aan om snel in te schrijven. Als u dit vóór 16 oktober doet geniet u het vroege vogeltarief van € 75,-.