Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Beurs natuurbeleving in de kinderopvang

NME-centrum en Kinderboerderij de Ulebelt, Deventer
272 Kinderdagverblijf, Bso/Brede school, Management

Details evenement

03 oktober 2014
09:30 uur
NME-centrum en Kinderboerderij de Ulebelt, Deventer
Stichting groen cement
info@groencement.nl
22,50

Het jaar 2014 is uitgeroepen als Het Jaar van de Groene Kinderopvang. Ter gelegenheid hiervan organiseert Stichting Groen Cement in samenwerking met de Ulebelt en Ik Speel Buiten een informatieve beurs over groene kinderopvang.

Tijdens deze dag (9.30-16.15 uur) kunnen pedagogisch medewerkers en managers kennis opdoen over groene activiteiten en het belang hiervan. Er worden workshops en lezingen gegeven en er is tijd om kennis te maken met regionale ondernemers die diensten en materialen aanbieden aan kinderopvangorganisaties. Ook zijn er meerdere regionale kinderopvangondernemers aanwezig die hun groene kennis graag delen met andere ondernemers.