Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Jong en Oud Samen Seminar

Het Kinderrechtenhuis, Hooglandse Kerkgracht 17, 2312 HS Leiden
332 Kinderdagverblijf, Bso/Brede school, Peuterspeelzaal, Gastouderopvang, Stagiaires, Management

Details evenement

12 september 2013
15:00 uur
Het Kinderrechtenhuis, Hooglandse Kerkgracht 17, 2312 HS Leiden
International Child Development Initiatives
margaret@icdi.nl
071-512 7420
gratis

TOY , Together Old and Young/Jong en Oud Samen, is een  Europees project over intergenerationeel leren tussen ouderen (55 jaar+) en jonge kinderen (0-8 jaar). Onderdeel van dit project is het in kaart brengen van succesvolle activiteiten die ouderen en jonge kinderen samenbrengen. Tijdens het seminar worden de meest belangrijke bevindingen tot nu toe gepresenteerd .  We horen graag ook uw ideeën.  Hoe kunnen wij in de toekomst mogelijkheden creëren om op speelse manieren het samen leren tussen jonge kinderen en ouderen verder stimuleren. De bijeenkomst is gratis toegangelijk.