Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

MannenMeeting: vrouwen in mannenberoepen, mannen in vrouwenberoepen

Estro, Utrechtseweg 9, Amersfoort
333 Kinderdagverblijf, Bso/Brede school, Management

Details evenement

11 december 2013
16:00 uur
Estro, Utrechtseweg 9, Amersfoort
Mannen in de Kinderopvang
geen

Heb jij wel eens een vrouw in de bouw ontmoet? Of een vrouwelijke marinier ? Vraag jij je af hoe deze vrouwen omgaan met hun unieke positie binnen hun werkveld? Kom dan op 11 december naar de MannenMeeting. Onze speciale gast is helikopterpilote bij de marine Yvonne Niersman.

De middag is bestemd voor alle mannelijke pedagogisch medewerkers en leidinggevenden binnen Estro, maar ook daar buiten. Ken je mannen die net als jij werkzaam zijn in de kinderopvang of heb je vrouwelijke collega’s die ontzettend graag met mannen werken? Geef deze uitnodiging dan door, zij zijn ook van harte welkom op deze middag. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@mannenindekinderopvang.nl