Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Lerend netwerk 0-6 jaar: Deze kinderen zijn de toekomst

t/m 17-06-2014 - Nog niet bekend, Nog niet bekend
413 Kinderdagverblijf, Bso/Brede school, Management

Details evenement

04 april - 17 juni 2014
Nog niet bekend, Nog niet bekend
Landelijk Steunpunt Brede Scholen
Geen

De ontwikkeling van jonge kinderen staat al vele jaren in de belangstelling. Terecht, want jonge kinderen zijn de toekomst. Bovendien wordt in de eerste levensjaren de basis gelegd voor het verdere leven. Het Landelijk Steunpunt Brede Scholen organiseert dit schooljaar een lerend netwerk ter verbetering van de kwaliteit van het aanbod aan jonge kinderen.

Werkt u in brede schoolverband op een school of bij een kinderopvang- of peuterorganisatie en loopt u al tijden met bovenstaande vragen rond? Schrijf u dan samen in voor het lerend netwerk 0-6 jaar, dat het Landelijk Steunpunt Brede Scholen organiseert.

Het lerend netwerk is voor medewerkers die met jonge kinderen werken binnen de brede school. Het is de bedoeling dat u zich als koppel inschrijft. Het netwerk komt vier keer bij elkaar en de bijeenkomsten vinden zoveel mogelijk op locatie plaats. De sessies zijn op 12 december, 5 februari, 4 april en 17 juni.