Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Lerend netwerk: sport, bewegen en een gezonde leefstijl in de brede school

Nog niet bekend, Nog niet bekend
328 Bso/Brede school, Management

Details evenement

13 mei 2014
10:00 uur
Nog niet bekend, Nog niet bekend
Landelijk Steunpunt Brede Scholen
geen

Sport is van groot maatschappelijk belang. Het is gezond en brengt mensen bij elkaar. Kinderen ontwikkelen hun sociale vaardigheden tijdens sport- en spelactiviteiten.

Het Landelijk Steunpunt Brede Scholen wil brede scholen graag helpen bij het ontwikkelen van een gericht aanbod op het gebied van sport en bewegen en een gezonde leefstijl. Tijdens het lerend netwerk ‘sport, bewegen en een gezonde leefstijl in de brede school’ gaan brede scholen hiermee aan de slag.

Opzet van het lerend netwerk
Het lerend netwerk bestaat uit drie bijeenkomsten en is bedoeld voor schooldirecteuren, managers van de kinderopvang, combinatiefunctionarissen en gemeenteambtenaren. Tijdens de eerste bijeenkomst staan de verschillende varianten in de uitvoering centraal. Samen met de deelnemers worden concrete doelstellingen, knelpunten en succesfactoren en mogelijke vervolgstappen in de uitvoering geformuleerd. Dat zijn de thema’s die in de tweede en derde bijeenkomst worden uitgewerkt.

Inschrijven
Is dit iets voor u? Past dit in uw plannen? Schrijf u dan in voor het lerend netwerk: sport, bewegen en een gezonde leefstijl in de brede school. De data van het lerend netwerk zijn 17 december, 6 maart, 13 mei. Inschrijven kan tot 1 december via de website of door een mailtje te sturen naar landelijksteunpunt@bredeschool.nl