Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Najaarsbijeenkomst over (kind)voorzieningen, Bouwstenen

Spant! , Bussum
273 Management

Details evenement

05 november 2013
09:30 uur
Spant! , Bussum
Bouwstenen
033 - 258 43 37
zie de website voor de toegangsprijzen

De najaarsbijeenkomst van Bouwstenen, het platform voor maatschappelijke voorzieningen en vastgoed, over veel nieuwe zaken die samen met scholen, kinderopvangorganisaties en gemeenten zijn ontwikkeld. 

Centrale vraag is steeds; welke voorzieningen heeft de samenleving in de toekomst nodig en hoe kunnen we daarin het beste voorzien? Een groot deel van deze voorzieningen zijn voorzieningen voor onderwijs en opvang. Die moeten slimmer; meer kwaliteit en graag zonder extra geld, want ‘we zijn toch zeker Sinterklaas niet’.

Het programma start met Minister Blok en branchevoorzitters uit diverse sectoren, waaronder Rinda den Besten (PO-raad), Lex Staal (Kinderopvang) en Marc Calon (Aedes). Vervolgens een inhoudelijke boost van Paul Schnabel en Maurice de Hond, over de toekomst.

Na de netwerklunch op de kennismarkt zijn er parallelsessies waarin de resultaten van diverse werkgroepen van het Bouwstenen-platform worden gedeeld en besproken, waaronder die van kinderopvang, onderwijs en opvang, decentralisatie van het buitenonderhoud en voorzieningenplanning.