Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Actualiteitenbijeenkomst Kinderopvang

Amsterdam, Rotterdam en Utrecht
340 Management

Details evenement

26 november 2013
15:30 uur
Amsterdam, Rotterdam en Utrecht
Pellicaan Advocaten N.V.
088 627 22 88.
kosteloos

Pellicaan Advocaten organiseert in samenwerking met accountants- en belastingadviesorganisatie Mazars het seminar actualiteiten voor kinderopvangorganisaties.
Nederland is in beweging. Keer op keer staat de kinderopvangtoeslag daarbij ter discussie. Tijdens dit seminar worden de actuele zaken en veel voorkomende problemen besproken.

Nederland is in beweging. Keer op keer staat de kinderopvangtoeslag daarbij ter discussie. Ondertussen heeft de kinderopvang te maken met een teruglopende vraag naar opvang. Met het oog op de toekomst blijft het continu van belang om een goede balans te bewaren tussen vraag en kosten.

Graag denken wij met u mee over de mogelijkheden om dit te doen, onder meer door het beheersen van kosten onder de nieuwe cao, het managen van langlopende contracten en het voeren van een effectief debiteurenbeheer.

Programma
15.30 uur | Ontvangst
16.00 uur | Actualiteiten voor de kinderopvang
17.30 uur | Borrel

Locaties
Pellicaan & Mazars Utrecht | Orteliuslaan 1051
Pellicaan & Mazars Rotterdam | Rivium Promenade 190
Pellicaan & Mazars Amsterdam | Delflandlaan 1

Kosteloos deelnemen
Er zijn geen kosten verbonden aan deelname en indien gewenst kunt u een introducé meenemen. In dat geval verzoeken we u ook zijn/haar gegevens door te geven.

Aanmelden en contact
U kunt zich aanmelden voor een van deze bijeenkomsten via carolien.vanwilligen@pellicaan.nl. Voor vragen kunt u tevens mailen naar dit e-mailadres of bellen naar 088 627 22 88.