Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties4

Registreren voor artikelen Kinderopvangtotaal.nl

Vanaf 15 augustus vraagt de redactie u om zich te registreren op onze website Kinderopvangtotaal.nl. U zult merken dat u zonder registratie niet meer alle artikelen online kunt lezen. Waarom wij dat doen?
Registreren voor artikelen Kinderopvangtotaal.nl

Wanneer wij u beter leren kennen, kunnen we de artikelen op Kinderopvangtotaal.nl en in de vaktijdschriften Kinderopvang en Management Kinderopvang beter op uw interesses afstemmen en kunnen we u nog beter informeren. Registreren is gratis en heel snel gedaan via deze link of  knop inloggen rechtsboven op de website.

Abonnees
Heeft u of uw organisatie een abonnement op één of beide van de tijdschriften Kinderopvang/Management Kinderopvang? Dan kunt u met uw abonneenummer inloggen. Dat geeft u in de nabije toekomst recht op speciale online informatie, exclusief voor abonnees. Voorlopig kunt u echter ook gewoon inloggen ZONDER abonneenummer (ook al bent u geabonneerd op de bladen). Dit omdat velen van u uw abonneenummer niet bij de hand hebben. Ook onder abonneenummer kunt u berichtgeving op de website onbeperkt lezen. U kunt bij het inloggen klikken op ‘Ik ben geen abonnee’.

Vragen
Heeft u vragen over het registeren, bekijk dan hier de antwoorden op veelgestelde vragen. Mocht u het antwoord niet kunnen vinden, belt u dan tijdens kantooruren naar onze klantenservice op telefoonnummer 0314-358 353 of mail naar technische.helpdesk@reedbusiness.nl.

4 REACTIES

  1. Hallo Seimun,
    Dat is nog niet bekend. Er is nog geen sprake van extra informatie voor abonnees. Als dat wel wordt ingevoerd, berichten we hier verder over op Kinderopvangtotaal. Voor nu: registreren is gratis en zorgt ervoor dat u gewoon kunt blijven klikken en bekijken wat u maar wilt!

  2. Lees alle reacties
  3. Beste Marianne,
    Wat is dan de inhoud van de extra speciale informatie , exclusief voor abonnees?
    Abonnees
    Heeft u of uw organisatie een abonnement op één of beide van de tijdschriften Kinderopvang/Management Kinderopvang? Dan kunt u met uw abonneenummer inloggen. Dat geeft u in de nabije toekomst recht op speciale online informatie, exclusief voor abonnees.

  4. Beste Esther,
    Het registreren voor de website Kinderopvangtotaal kost u geen geld. We laten u registreren omdat we een beeld willen hebben wie onze bezoekers zijn. Eenmaal geregistreerd, kunt u gewoon alle berichten blijven lezen die u wilt lezen. U blijft dus niet verstoken van informatie en de registratieregel geldt voor alle bezoekers van Kinderopvangtotaal: of u nu een ondernemer, pedagogisch medewerker of andere geïnteresseerde bent in onze prachtige kinderopvangbranche.

  5. Ik stuurde hier op een reactie in maar kreeg geen antwoord. voor mij voelt dit dit weer als een actie om juist de kleine ondernemer onderuit te halen. weet niet of jullie beseffen maar een bedrag van bijna 600 euro is heel veel geld voor een kleine ondernemer zeker als deze startende is in deze moeilijke tijd. hieruit lijkt het als of jullie alleen kiezen voor de grotere (lees massale) organisatie,s.
    Echt heel jammer dit besluit zo blijf ik als kleine ondernemer verstoken van wellicht belangrijke informatie weer is het 1-0 voor de kwantiteit. Jammer echt heel erg jammer. ik hoop dat er meer mensen reageren op dit berichtje en dat we wellicht dit besluit (deels) kunnen terug draaien.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.