Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Ruim 1000 kinderen aan de start van SKL KidsRun

Apetrots zijn ze bij SKL in Leeuwarden. Meer dan 1000 kinderen hebben meegedaan aan de SKL KidsRun 2013. De jongste die het parcours van 500 meter aflegde was een half jaar oud.
Ruim 1000 kinderen aan de start van SKL KidsRun
Foto: ANP Photo

Oudere kinderen renden 1 of 2,5 kilometer. Zij liepen soms individueel, maar veel kinderen liepen ook samen met hun ouders. Voor het eerst was de KidsRun opengesteld voor kinderen tot drie jaar oud.  De mini KidsRun vsn SKL (500 meter) trok 500 jonge deelnemers.

Glazen Huis
Kinderen van SKL mochten gratis meedoen aan de KidsRun. Er werd dan ook keihard getraind de afgelopen weken. Kinderen konden zich laten sponsoren ten behoeve van het Glazen Huis van 3FM Serious Request dat in december in Leeuwarden zal staan.

Marianne Velsink

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.