Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Wees lief voor de buurt

Wees lief voor de buurt
Foto: ANP Photo, Marcel van Hoorn

Lief zijn voor de mensen en dieren om je heen. Dat kan ook dichtbij. In de omgeving van het kindercentrum zijn vast tal van mensen en dieren te vinden die wel een beetje hulp of aardigheid kunnen gebruiken. Ga met de kinderen dieren voeren en hokken schoonmaken bij de lokale kinderboerderij. Maak mooie voorjaarskaarten met bloemen en vlinders en bied die aan bij een verzorgingstehuis. Het is natuurlijk het leukst als de kinderen ze zelf aan de ouderen uitdelen. Of houd een schoonmaakactie. Alle kinderen krijgen een papiergrijper en een zakje en ruimen de papiertjes en blikjes op die op straat liggen. Uiteraard goed handen wassen na afloop.

Carla Overduin

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.