Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Waar het hart vol van is

Waar het hart vol van is
Foto: ANP Photo, Robin Utrecht

Waar is jouw hart vol van? Oftewel: waar houd je van? Laat iedereen van een groot wit of rood stuk karton (de kinderen mogen de kleur kiezen) een hart knippen. Je kunt een voorbeeld ophangen, maar je kunt ze ook zelf laten proberen. Vervolgens vraag je de kinderen waar ze allemaal van houden. Van papa, mama, je broertje, oma, je konijn, maar ook van chocola, ijsjes en aardbeien? Ga in tijdschriften samen plaatjes zoeken die erbij passen en die plakken de kinderen in hun hart. Als ze ergens geen
plaatje of foto van hebben, bijvoorbeeld van oma, kunnen ze haar ook tekenen. Zo ontstaat een hart vol leuke dingen.

Carla Overduin

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.