Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Thema: Lichtjes

Thema: Lichtjes
Foto: ANP Photo, Robin Utrecht

Voor de decembermaand kun je een sfeervol en feestelijk thema kiezen. Denk eens aan het thema ‘lichtjes’. Dat betekent een week helemaal in het teken van lichtjes, in alle vormen, maten en soorten. De kinderen zullen genieten.


• Kerstverlichting is goedkoop en makkelijk verkrijgbaar. Hang lichtslingers rond deuren, raamkozijnen, maak er een bal van in een hoek aan het plafond, vul er een glazen pot mee.

• Kaarsen zijn nogal brandgevaarlijk, schaf daarom een aantal nepkaarsen aan, die verlicht worden met een (LED-)lampje.
• Wees je bewust van de hoeveelheid energie die het kindercentrum deze maand verbruikt. Kies daar waar mogelijk bij de sfeerverlichting voor spaarlampen en LED-verlichting. Het kan een goede gelegenheid zijn om samen met de oudste kinderen zo veel mogelijk ‘gewone’ lampen te vervangen door energievriendelijker alternatieven!

Carla Overduin

Of registreer je om te kunnen reageren.