Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Ritje met de trein

Ritje met de trein
Foto: ANP Photo, Guus Schoonewille

Maak een gezamelijk uitstapje met de trein. Zorg om te beginnen voor voldoende begeleiding. Een-op-een is het mooist. Neem er ruim de tijd voor, zodat de kinderen ook het station kunnen bekijken. Koop kaartjes met zijn allen en laat de kinderen afrekenen. Dan geduldig wachten op een bankje op het station en genieten van het moment dat de grote trein komt binnenrollen. Spreek van tevoren de regels af: handen vasthouden en niet dichtbij de rails komen tot de trein helemaal stilstaat. Dan netjes wachten tot iedereen is uitgestapt, instappen, een mooi plekje uitzoeken en genieten van het naar buiten kijken.

Carla Overduin

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.