Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Mijn film

Mijn film
Foto: ANP Photo, Gerard Damoiseaux

Een activiteit om in goed overleg met de ouders te doen. Om beurten mogen de kinderen de camera een weekend mee naar huis nemen en samen met de ouders een filmpje opnemen. Op maandag wordt dit afgespeeld, terwijl het kind erover vertelt. Op deze manier leren de kinderen elkaar beter kennen en leren ze ook iets over diversiteit. Iedereen is immers anders, zo blijkt uit de films. Aylin laat zien hoe het is om in een Turks gezin te wonen, Turkse gerechten te eten en Turks te spreken, Joep heeft een film gemaakt over zijn reptielenhobby, Marcia is met haar vader wezen vissen en Ron laat zien hoe het er op de boerderij aan toe gaat.

Carla Overduin

Of registreer je om te kunnen reageren.