Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Leuke-dingen-slinger

Leuke-dingen-slinger
Foto: ANP Photo, Ilvy Njiokiktjien

Wat zijn leuke dingen in het leven? Waar word jij blij van? Leg bloemen of vlinders neer van papier (doorsnee circa 30 centimeter) en laat de kinderen op elke bloem of vlinder iets tekenen of plakken wat héél leuk is. De oudste kinderen kunnen misschien al een woord opschrijven, de jongste kunnen plaatjes uit tijdschriften opplakken. Doe zelf ook mee, zodat de kinderen begrijpen waar ze aan kunnen denken. De zon die schijnt, snoepjes eten, je hond, zwemmen, een ijsje, opa, een nieuw stuk speelgoed, een lekker zacht knuffeldier. Allemaal fijne dingen. Als alle bloemen en vlinders beplakt, beschreven en betekend
zijn, rijg je ze aan een slinger en hang je deze op.

Carla Overduin

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.