Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Hartendieven

Hartendieven
Foto: ANP Photo, Robin Utrecht

Tijd voor beweging, speel Hartendieven. Knip van rood vilt harten en naai er een stukje klittenband (stevige kant) op. Kies klittenband dat niet al te sterk is, om de kleding van de kinderen niet te beschadigen. Geef alle kinderen een hart op de rug, arm of buik. Het spel is: steel zo veel mogelijk harten, die je bij jezelf ‘opplakt’. Zet een leuk Valentijnsmuziekje op en laat de kinderen maar rennen. Zodra je de muziek stopt, kijk je wie er ‘hartenloos’ is. Helaas, deze kinderen mogen gaan zitten. Blijft er één kind over met alle harten? Je kunt dit een paar keer opnieuw spelen, als de kinderen maar lekker rondrennen.

Carla Overduin

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.