Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Eerste IKC in Zoetermeer

Zoetermeer kijkt uit naar de komst van het allereerste integrale kindcentra (IKC). Kern Kinderopvang ondertekende een overeenkomst met het Openbaar Primair Onderwijs Zoetermeer (OPOZ). Het is de bedoeling dat er door de samenwerking vijf IKC's worden ontwikkeld de komende jaren.
Eerste IKC in Zoetermeer
Foto: ANP Photo, Marcel Antonisse

Het eerste centrum komt te staan op de plek van basisschool de Piramide in Zoetermeer. Dit wordt een multifunctioneel gebouw waar kinderen van 0 tot 12 jaar kunnen leren en spelen. Onderwijs, opvang, zorg, welzijn en vrije tijdsbesteding zijn in het pand geïntegreerd. Kinderen kunnen straks ook terecht in een speelhoek, een vertelruimte, een handvaardigheidshoek, een sciencehoek, een computerhoek, een ouderkamer en in een plek om te chillen. De opening staat gepland voor begin mei 2014.

ANP Photo, Marcel Antonisse

Marianne Velsink

Of registreer je om te kunnen reageren.