Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Dolle winkelwagenrace

Dolle winkelwagenrace
Foto: ANP Photo, Robin Utrecht

Leen twee winkelwagentjes bij de lokale supermarkt. Zet op vier hoeken van de buitenruimte een stapel verpakkingen neer, dit zijn de boodschappen. Op twee van de hoeken (tegenover elkaar) komt een winkelwagentje met twee kinderen. Eén kind duwt de winkelwagen, het andere verzamelt de boodschappen. Het startschot klinkt. De kinderen duwen de winkelwagen zo snel mogelijk van hoek naar hoek en doen er steeds een artikel in. De spelregel: per stop mag er maar één artikel in de winkelwagen worden gedaan. Zorg ervoor dat de kinderen een aantal rondjes racen met de kar, voor het eindsignaal klinkt. Wie heeft de meeste boodschappen verzameld?

Carla Overduin

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.