Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Natuurdag

Natuurdag voor SWK-kids 

Buitenspelen is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen, dat vinden ze niet alleen bij de SWKGroep, dat blijkt ook uit allerlei onderzoek. De kinderopvangorganisaties die aangesloten zijn bij de SWKGroep organiseren daarom een Natuurdag!

3 januari stond volledig in het teken van de natuur. Doel hiervan is bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen. Via een leuke, leerzame en onvergetelijke Natuurdag voor de kinderen van alle leeftijden op alle locaties. Mee deden onder andere Kinderopvang BijDeHand, IJsselkids, Kern Kinderopvang, KOKO Kinderopvang, Zus & Zo en Stichting Vrije Kinderopvang Rotterdam.

Marianne Velsink

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.