Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Activiteitenparade 2Samen

Activiteitenparade 2Samen

Ruim 400 kinderen van Kinderopvang 2Samen konden hun geluk niet op tijdens een zomerse stranddag bij Surfdorp F.A.S.T. in Scheveningen. Ter ere van het vijfjarige bestaan van projectbureau KICKs van 2Samen werd een bijzonder evenement georganiseerd met veel verschillende workshops, activiteiten en demo's die door diverse Haagse organisaties gratis werden verzorgd.

Hoogtepunten waren onder andere een breakdance clinic van het Haags HipHop Centrum (H3C) , longboarden en een hindernisbaan met Shark Fin Events, een workshop op het strand van Capoeira Den Haag en strandvoetbal door J$ 4 BALL. Kleintjes konden onder meer genieten van theater, een poppenkastvoorstelling, werden geschminkt en konden creatief knutselen met vakdocenten van KICKs.

Marianne Velsink

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.