Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Peuterhuwelijk in Scheveningen

Peuterhuwelijk in Scheveningen

Een huwelijk met alles erop en eraan: van bruidskleding uitzoeken, ringen , bruidstaart, tot trouwhoek, receptie en fotograven. Kortom alles wat bij een bruiloft komt kijken. Er werden zelfs tv-opnames gemaakt. Dit overkwam twee peuters van peuterspeelzaal Gompie uit Den Haag en Scheveningen.

Het huwelijk tussen de twee werd heel officieel gesloten door trouwambtenaar en wethouder van Den Haag Ingrid van Engelshoven. Het idee begon heel klein, maar na een enthousiast begin werd het idee steeds groter. Later haakten ook nog sponsors aan. En zie op de foto (zie boven) het prachtige resultaat!

Marianne Velsink

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.