Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Groene start trekt veel bekijks

De kinderopvang kan duurzamer 

Hoe maak je de kinderopvang nog duurzamer? Op die vraag kregen de veertig aanwezige bestuurders en medewerkers van kinderopvangorganisaties praktische antwoorden. Ze waren aanwezig bij de afsluiter van het project Groene Start van CMO Groningen, Natuur en Milieufederatie Groningen en Partoer CMO Friesland.

De tips die werden meegegeven waren heel uiteenlopend: oud speelgoed repareren in plaats van weggooien bijvoorbeeld, maar ook tips om met de verhuurder in gesprek te gaan hoe het pand nog duurzamer kan worden gemaakt. En wat is de invloed van buitenspelen op het welzijn van kinderen?

Marianne Velsink

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.