Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Senior Pedagogisch medewerkers

Senior pm'ers benoemd 

Goed nieuws voor Kinderopvangorganisatie SKSG uit Groningen, zij hebben er 17 senior pedagogisch medewerkers bij. Zij ontvingen namelijk het certificaat nadat ze de afgelopen maanden een opleiding hebben gevolgd. Vanaf nu vervullen zij een voorbeeldrol binnen hun kindercentrum.

Senior pedagogisch medewerkers houden uiteraard van hun werk op de groep maar zijn daarnaast toe aan een extra uitdaging, met name op pedagogisch gebied. Zij krijgen met dit certificaat meer verantwoordelijkheden en meer bevoegdheden op verschillende gebieden zoals pedagogische diepgang, mentorschap van beginnende collega's, ambassadeur zijn en werkprocessen op de groep coördineren.

Marianne Velsink

Of registreer je om te kunnen reageren.