Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Hard werken voor Unicef

Hard werken in Friesland 

Hoog bezoek bij Stichting Kinderopvang Friesland, maar met zo'n bedrag mag dat ook wel. Namens Unicef nam Commissaris van de Koningin van Friesland John Jorritma 15.000 euro in ontvangst. Dit geld hadden de kinderen van SKF met allerlei activiteiten bij elkaar  verzameld.

In het kader van de actie Kinderen voor Kinderen stonden pedagogisch medewerkers en kinderen stil bij het werk van Unicef. Maar er werd ook hard gewerkt: kledingsbeurzen voor kinderen, speelgoedmarkten, fancyfairs, eten voor het goede doel en een ballonnenwedstrijd. Op een creatieve manier werd het bedrag bij elkaar gehaald. Unicef besteedt het prachtige bedrag aan een waterproject in Nepal.

Marianne Velsink

Of registreer je om te kunnen reageren.