Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Reisje om de wereld in Groningen

Reisje rond de wereld in Groningen

Op 4 april organiseerde het reisbureau "Goed Ontmoet" een prachtige wereldreis voor ruim 100 kinderen van SKSG (Groningen). De kinderen maakten kennis met andere gebruiken en gewoonten uit diverse landen en geloven.

Met hun zelf van te voren ingevulde paspoorten konden de kinderen zich inchecken bij de incheckbalie en ontvingen ze hun reisschema. Na een welkomstwoord van Cathy Boltje, directeur SKSG, kon de wereldreis langs de vijf continenten beginnen. Op ieder continent werden de kinderen verrast met een korte theatervoorstelling of een workshop met bijbehorende opdracht, waarbij de verschillende aspecten van compassie aan de orde kwamen. Het werd een groot succes!

Fotografie: BAUDEWIJN FOTOGRAFIE

Marianne Velsink

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.