Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Tweelingepidemie bij Keet in de Kerk

Tweelingepidemie bij Keet in de Kerk 

Terwijl het landelijke gemiddelde van tweelingen één op de tachtig personen is, zijn de cijfers bij Kinderopvang Keet in de Kerk in Roermond heel anders: op 150 kinderen zijn er maar liefst 7 tweelingen! Danielle Knapen, eigenaresse: 'We hebben tweelingjongens, meisjes en tweelingen met een jongen en een meisje. Hoewel de tweelingen verspreid zitten over de kinderopvang komen ze elkaar volgens Danielle geregeld tegen. 'Het schept toch een band.'

Als toekomstige ouders hun verwachte tweeling komen inschrijven bij Keet in de Kerk zorgt dat steevast voor hilariteit. Daarom hebben we ook een foto laten maken. Zoiets moet je gewoon laten vastleggen. Dat ging trouwens niet helemaal vanzelf; het kostte uiteindelijk een uur om een goede foto te laten maken!'

Marianne Velsink

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.