Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Veilig oversteken

Veilig oversteken 

'Wij willen veilig oversteken' klonkt het uit vele kinderkelen. Kinderen en medewerkers van Fleks Kinderopvang Capelle aan den IJssel en de buurtbewoners zijn het zat. De oversteekplaats is veel te gevaarlijk. Automobilisten rijden te hard en negeren het zebrapad. Tijd voor actie dus!

In gezelschap van de ambtenaar van veilig verkeer en wethouder Eerdman togen de kinderen met een hoop gezang en kabaal met muziekinstrumenten naar de oversteekplaats. De kinderen droegen zelfgemakte politiepetten en er waren spandoeken en stopborden gemaakt. Radio Rijnmond legde alles vast, ook dat er een petitie met 100 handtekeningen erop werd aangeboden aan de wethouder.

Marianne Velsink

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.