Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Voorlezen op stand

Voorlezen op stand 

Kinderen van de Haagse kinderdagverblijven 2Kabouters, 2Sterren, 2Rakkers en 2Span leefden wel heel erg op stand tijdens het Nationale Voorleesontbijt. Zij werden ontvangen in het chique Carlton Ambassador Hotel. Voorlezer was cabaretier, columnist en schrijver Sjaak Bral. 'Een meneer net zo groot als het plafond'' zeiden de kinderen achteraf.

De mooie rode tapijten, de wand vol spiegels en luxueuze inrichting: kinderen kwamen ogen tekort. Bral las ruim 40 kinderen en hun ouders voor, maar begon met de vraag: 'Weten jullie eigenlijk wel wat dat is, een hotel? 'Antwoord: 'Daar slapen mensen als ze thuis niet kunnen slapen!' En het voorlezen kon beginnen.

Marianne Velsink

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.