Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Suus regelt het wel

Suus regelt het wel

Een bekende voorlezer tijdens het Voorleesontbijt, dat zag Suus (3,5 jaar) wel zitten en dus schreef ze (of eigenlijk haar vader Bram) in 2011 de burgemeester van Wijchen een brief. Een jaar later werpte de brief alsnog z'n vruchten af, want de burgemeester zag het idee van Suus wel zitten. Hij was dit jaar de voorleesgast op kinderdagverblijf de eerste stap!

Dat de burgemeester thuis met z'n kleinkinderen geoefend had, was te merken. Het verhaal één keer voorlezen bleek niet genoeg en dus volgde er een tweede keer. De kinderen luisterden geboeid. Suus, gastvrouw van de ochtend, nam tot slot nog even persoonlijk met een handdruk afscheid van de burgemeester.

Marianne Velsink

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.