Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Asscher leest voor

Heftig verhaal vindt Lodewijk Asscher 

De kinderen van kinderdagverblijf Doenja in Amsterdam kregen misschien de bekendste wethouder van Nederland op bezoek: Lodewijk Asscher. Ook hij las het verhaal van Mama kwijt voor, maar gaf toe het verhaal wel een "tearjurker" te vinden. 'Een uil die uit een nest valt: je moet er wel tegenkunnen.'

De kinderen waren in ieder geval enthousiast, blijkt ook uit een verslag dat AT5 van het bezoek van Asscher aan Doenja maakte. Met een grote microfoon voor haar neus beantwoordt een peuter heel geroutineerd de vragen en bevestigt dat die meneer naast haar het verhaal goed voorgelezen heeft.

De foto is gemaakt door Janet de Jong

Marianne Velsink

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.