Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Roodkapje geeft opvoedworkshops

Opvoedworkshops bij Roodkapje 

Gastouderbureau Roodkapje uit Bladel gaat jonge ouders ondersteunen door opvoedworkshops aan te bieden. Het gastouderbureau wil haar pedagogische verantwoordelijkheid serieus nemen. Aanleiding voor de workshops is de falende aanpak van kindermishandeling.

Hans van Brunschot, Hoofd Marketing & Communicatie van het gastouderbureau: 'We brengen dit nieuws ludiek en met een stevige knipoog naar de tijd van het jaar, maar het is natuurlijk een bijzonder serieus onderwerp.'Speciaal voor de campagne heeft het gastouderbureau een filmpje gemaakt waarin Sinterklaas het Grote Opvoedboek overdraagt aan Gastouderopvang Roodkapje.

Bekijk het filmpje hier >>

Marianne Velsink

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.