Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Het pedagogenplatform

Op 29 januari 2003 gaat het landelijke pedagogenplatform van start. Het platform wil een stem en een gezicht geven aan de inzichten van groepsleiding en pedagogen in de kinderopvang. Het belang van de pedagogiek wordt door het platform benadrukt en daaruit komt visieontwikkeling, dicussie en dus kwaliteitsverbetering voort.

Aandacht voor diverse thema's
Dat het Pedagogenplatform niet stil zit, blijkt uit haar grote stem in brancheorganisaties, vakpers, vakbonden, BOinK en de overheid. Regelmatig vraagt zij aandacht voor specifieke thema's zoals groepsstabiliteit en continuïteit, diversiteit, babyrechten en de rechten van kinderen in de buitenschoolse opvang. Het belangrijkste is misschien wel het initiatief geweest om het Pedagogisch Kader te ontwikkelen.

Wil je weten wie er in het pedagogenplatform zitten en wat het platform voor jou kan betekenen? Ga naar pedagogenplatform.nl

Marianne Velsink

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.