Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Online bijscholing

Kinderopvang en Management Kinderopvang presenteren een nieuw manier van leren: Bijscholing via internet. Al sinds 2007 werkt de redactie Kinderopvang samen met de Kinderopvang Academie. Hieruit zijn de Kinderopvang internetcolleges ontstaan, een serie van 25 videocolleges met ontwikkelingspsycholoog Steven Pont. Er is een serie ontwikkeld voor de dagopvang en een serie voor de buitenschoolse opvang.

Helemaal nieuw is Web-tv: een serie van twaalf online tv-programma's gebaseerd op het populaire Pedagogisch kader kindercentra 0-4 jaar. Elly Singer, tevens één van de auteurs van dit boek, presenteert Web-tv. Naast het volgen van haar gesprekken met experts kunt u praktijkvideo's bekijken en artikelen uit Kinderopvang lezen. Met verdiepingsvragen in de vorm van multiple choice kunt u uw kennis testen.

Bekijk hier de pagina's

Internetcolleges dagopvang

Bso-colleges

Web-tv (online colleges over het Pedagogisch kader kindercentra 0-4 jaar)

Marianne Velsink

Of registreer je om te kunnen reageren.