Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Esther Banda - Kilometervreters...

Esther Banda - Kilometervreters...

Het is weer zover.."De Avondvierdaagse".
Op het allerlaatste moment hebben we onze BSO in kunnen schrijven om mee te doen met de avondvierdaagse.
Met een bolderkar en onze appelgroene Stormvogel vlag lopen we tussen duizenden kinderen mee. We proberen als groep van 20, leidsters en kinderen luid van ons te laten horen. Vooral als we de kinderen van de scholen inhalen, waar onze BSO kinderen op school zitten, gaan we nog iets harder zingen ;-). Ik kan gerust zeggen: "We hebben de buiten schoolse opvang Stormvogel geïntroduceerd, binnen de avondvierdaagse".

Stormvogelsong
De kinderen dragen onze eigen rode petjes van de BSO, hoe meer stappen er gezet worden hoe meer de wangen van deze kanjers de kleur krijgen van de pet.
De sfeer is goed en als we bij de kinderen regelmatig checken of het nog gaat, antwoord iedereen dapper van "ja!" Natuurlijk vergeten we niet de Stormvogelsong te zingen.

De eerste avond lopen we langs onze BSO hoofdvestiging. Hier houden we even rust en nemen we wat te drinken en halen uit de picknickmand een lekker broodje. Nog even plassen en met wat stukjes komkommer mee in de hand sluiten we bij de stoet aan.

Weer een kilometer 
Onderweg horen we regelmatig : "Hey daar heb je de bso!!" Ouders en kinderen van onze kinderopvang en bso, staan langs de kant of zitten in hun tuin en moedigen ons aan!! Ik geniet samen met mijn collega's, Nabila, Kristel, Annemarie, Amanda en Joyce, van de positieve aanmoedigingen. We lijken net sinterklaas en zwaaien iedereen vrolijk gedag. Voorop loopt Ome-Jan met de vlag.  "Zo gaat ie goed, Zo gaat ie beter, Alweer een kilometer van mijn voeten afgesleten.."

De laatste avond krijgt iedereen, behalve de medaille, namens BSO Stormvogel, een knapzak met snoepjes en een leuk cadeautje. Mijn werkgever staat daar met Daniëlle ( onze vestigingsmanager) met een grote kraam om alle lopertjes in het zonnetje te zetten. En ik?...Ik heb aan mijn man een voetenbad gevraagd, zo'n luxe... compleet met massage, warmte en luchtbelletjes...

Foto

 • Esther Banda - Kilometervreters...

Marianne Velsink

Gerelateerde tags

8 reacties

 • no-profile-image

  saskia

  ik zag dat mijn reactie van een jaar geleden was.
  ik hoop er dit jaar bij te zijn maar het hangt van de komst van mijn neefje / nichtje af of ik erbij ben.

  heel veel suc6 teminste me lopen !!!

 • no-profile-image

  jessica besseling

  hoi esther hoe gaat het met je??weet je nog wie ik ben? kusje jessica

 • no-profile-image

  Esther Banda

  De enige echte...

 • no-profile-image

  jessica besseling oudshoorn

  hoi esther.ben jij esther banda uit zeist?? ik ben op zoek naar jou.groetjes jessica

 • no-profile-image

  Ome Jan Daalhof

  De avondvierdaagse was een groot feest! Ze weten in De Bilt nu wie BSO Stormvogel is!!! Volgend jaar weer!!! XXX Ome-Jan!

 • no-profile-image

  Nabila

  heee, heeft je voetenbad nog geholpen!!, ik heb de mijne in lavendel gedompeld!! was echt super gezellig, ene volgend jaar moet die burgemeester wel op tijd klaar staan!! XXjes je Nabila...

 • no-profile-image

  Jess

  Ik loop volgend jaar ook mee, geweldig!

  zoen op je zere voetjes smak!

 • no-profile-image

  saskia huizinga

  haha
  als jullie volgend jaar weer gaan geen dan een gil dan loop ik mee !!!

  groetjes Saskia

Of registreer je om te kunnen reageren.