Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

bso-pagina Veilig surfen voor kids

bso-pagina Veilig surfen voor kids

De Kinderconsument| De kinderconsument geeft voorlichting aan ouders, leerkrachten, professionele opvoeders maar ook aan kinderen over het veilig gebruik van internet. De Kinderconsument geeft onder andere voorlichtingsavonden en workshops en publiceert daarnaast boeken en artikelen. Wil je je abonneren op de maandelijkse nieuwsbrief? Ga dan naar de website [klik hier] van de Kinderconsument.

Veilig internetten voor kinderen?| Hier vind je een bestand met tips om veilig te internetten.

De surfsleutel| De Surfsleutel is een complete internetomgeving voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Kinderen kunnen binnen deze gecontroleerde omgeving  surfen, chatten en spelletjes spelen. De Surfsleutel bevat een uitgebreid aanbod van kindvriendelijke websites dat in samenwerking met maatschappelijk betrokken bedrijven en organisaties steeds verder wordt uitgebreid. Via de gecontroleerde chatboxen en fora hebben kinderen op de Surfsleutel bovendien een internetomgeving om elkaar te ontmoeten. 

Marjan Versteegen

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.