Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

bso-pagina Combifuncties

Expertisecentrum| Expertisecentrum JSO is nauw betrokken bij de ontwikkelingen rond combinatiefuncties. Een samenhangend aanbod van onderwijs, sport en cultuur biedt kinderen een afwisselend dagprogramma waarin talenten kunnen ontplooien. Hieronder staan drie interessante links waar je meer achtergrondinformatie leest over combinatiefuncties.

Combifuncties realiseren| In 2003-2005 heeft JSO het project 'Combifunties in kinderopvang, onderwijs, welzijn en sport' uitgevoerd. De barriéres in de samenwerking tussen de verschillende partijen, waaronder de kinderopvang, worden hier weggenomen. Lees de ervaringen van het project in het praktische handboek 'Combifuncties realiseren'.

Mogelijkheden & aandachtspunten| JSO is nauw betrokken bij de actuele ontwikkelingen rondom combinatiefuncties. In de handleiding 'Combinatiefuncties realiseren: een overzicht van de mogelijkheden en aandachtspunten' zijn de mogelijkheden voor het aanstellen van medewerkers in combinatiefuncties op een rij gezet. Download de handleiding hier.

Marjan Versteegen

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.