Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

inhoud KO juni

cover

Mei 2007 

Deze maand in het vakblad voor professionals:Nieuwe kansen Wil je meer uit je vak en uit jezelf halen? Of je werk nóg interessanter maken? Met de opleidingen Vakleidster Muziek of Peuterdansdocent gaat dat zeker lukken. Integratie Een mix van peuterspeelzaal en kinderdagverblijf, werkt die in de praktijk? In een kindercentrum voor Zorg & Ontwikkeling combineert Kinderstad in Tilburg de sterkste punten van deze twee.Een veilig honk De opvang van peuters en kleuters en die van tieners: twee verschillende werelden. Bij BSO Schildersbuurt in Groningen kunnen ze allemaal terecht, van drie tot vijftien jaar. Een bijzondere bso.Oog voor talent Kinderen bekijken en verklaren de wereld op hun eigen manier. Wie goed naar peuters kijkt, ziet hun verbazingwekkende talenten. TalentenKracht wil opvoeders trainen om dat te zien.en verder ....
  • Uitslag enquêtes naam leidster
  • Bezoek aan Denemarken
  • Nieuw meetinstrument in de kinderopvang (klik hier voor een eerder verschenen  artikel daarover in Management Kinderopvang)
  • Ontwikkelingspsychologie in vogelvlucht, afl. 3
  • Bso van het Jaar: de winnaar
en de rubrieken: In het juninummer van Kinderopvang: Werken met Korzcak - Anderstalige kinderen - Voorlezen, twee projecten -Verrassende vakantieopvang in de bso - Overgewicht bij kinderen - Anders bekeken, afl. 2  

Marjan

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.