Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Branchepartijen in de kinderopvang

De Maatschappelijk Ondernemersgroep. Kortweg MOgroep Kinderopvang is één van de grote brancheorganisaties in de kinderopvang. MOgroep Kinderopvang behartigt de belangen van organisaties met kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang, gastouderbureaus of combinaties ervan. Meer weten over wat MOgroep Kinderopvang voor jou kan betekenen? Kijk dan op de website.

De Branchevereniging van Ondernemers in de kinderopvang is een jonge en groeiende vereniging die de belangen behartigt van Nederlandse ondernemers die professionele opvang bieden aan kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar.Op de website leest u meer over de activiteiten van de Branchevereniging en over het lidmaatschap.

Handig!Meer weten over regelgeving, wetten en subsidies in de kinderopvang. Op de website antwoordvoorbedrijven.nl/kinderopvang kunt u alles in één oogopslag zien.

Marike

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.