Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Ode aan...de medewerkers van kindercentrum Erik DAK!

Jolanda de Bode brengt een ode aan haar ex-collega's van kindercentrum Erik DAK aan de Fluitenbergstraat: Debbie, Sandra, Malti, Christa, Lizzy, Jolanda, Saskia, Danielle, Rianne, Saskia en in het bijzonder Nanda. 'Jullie zijn een sterk team en dat mag gemeld worden!'
Ode aan...de medewerkers van kindercentrum Erik DAK!

Jolanda werkte ruim zes jaar met veel plezier op de locatie. Door alle bezuinigingen moest ze daar weg. 'Ik werd overgeplaatst binnen de organisatie. De krimp blijft toeslaan en de tijden blijven zwaar. De reden van deze ode is dat door de moeilijke tijden in de afgelopen twee jaar jullie elkaar heel erg steunen en een sterk team zijn en dat mag gemeld worden. Ook staan jullie klaar voor alle kinderen en bezorgen jullie ze elk dag weer een leuke dag op de groep vol liefde, passie en plezier en dat is waar het om gaat. Dat de kinderen worden gezien en gehoord en een leuke tijd hebben.

Ik mis de goede sfeer en jullie gezelligheid nog regelmatig. Jullie zijn kanjers, echt waar!

Marianne Velsink

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.