Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Ode aan...Claudia Zielman!

Collega's én kinderen van SKSG Groningen brengen een ode aan pedagogisch medewerker Claudia Zielman. Als we de foto mogen geloven is Claudia, die werkt op Bso Merdeka in Groningen, een enorm gewaardeerde medewerker. En de kinderen? Die vinden haar vooral heel erg lief. Unitmanager Christine ten Kate zegt: 'Wij brengen graag een ode aan Claudia Zielman. Zij is een TOP bso-medewerker!
Ode aan...Claudia Zielman!

Wil jij ook een Ode brengen aan een pedagogisch medewerker/leidster of gastouder? Mail je Ode naar info@kinderopvangtotaal.nl. Dit kan in tekst, maar je mag ook een foto sturen waarop je (samen met de kinderen) een handkus geeft aan de door jullie zo gewaardeerde persoon.

Lees hier meer Odes >>

Ode aan...Claudia Zielman!

Marianne Velsink

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.