Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Vlaggenroof

Vlaggenroof
Foto: ANP XTRA

Hang blauwe en gele vlaggetjes op allerlei hoogtes aan het klimrek en verdeel de kinderen over een blauwe en een gele groep. Ver van het klimrek is de thuisbasis van de teams. Om beurten mag elk team een kind naar het klimrek sturen om één van de vlaggen in de eigen kleur te roven. Zodra er een vlag binnen is, mag de volgende gaan rennen. Wie kan binnen de kortste tijd al zijn vlaggen binnenhalen? Kinderen van allerlei leeftijden kunnen hieraan meedoen, omdat je de vlaggen op diverse hoogtes hangt. Je kunt bij het klimrek ook blokken zetten, waar ze op kunnen klimmen. Om het makkelijker te maken, krijgt het gele team gele bandjes om de pols en het blauwe team blauwe.

Carla Overduin

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.