Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Vissen in de sloot

Vissen in de sloot
Foto: ANP

Zijn er buurtbewoners, vaders en pedagogisch medewerkers die van vissen houden? Niets leuker dan met de oudste kinderen een middagje vissen bij een flinke sloot. De begeleiding moet natuurlijk een-op-een zijn, en zorg voor zwemvesten voor kinderen die niet kunnen zwemmen. Ga eerst wormen zoeken door een spa in de grond te steken en die een beetje te laten trillen. Eenvoudige hengelsetjes zijn meer dan voldoende. Het is prettig voor de kinderen om op een picknickkleed onder een parasol vol spanning naar de dobber te kijken of er al een vis bijt. Zorg dat je wat speelgoed bij je hebt voor kinderen die zich gaan vervelen.

Carla Overduin

Of registreer je om te kunnen reageren.