Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Kinderen laten kiezen: Stemmen

Kinderen laten kiezen: Stemmen
Foto: ANP Xtra

de Ontdekweek is een week waarbij de kinderen veel inbreng hebben. Ze mogen bepalen welk spel wordt gespeeld, in welke kleuren er wordt geverfd of bepalen wat je gaat bezoeken tijdens de wandeling. Je kunt stemmen door de kinderen bordjes op te laten houden. Neem de wandeling: het park, de kinderboerderij of de winkelstraat voor een boodschap. Iedereen krijgt drie bordjes of kaartjes met een pictogram van een boom, een kip of een euroteken. Leg uit wat ze betekenen en houd dan een stemming. Maar je kunt ook alle spelletjes die je met elkaar kunt doen op kaartjes schrijven, in een mand doen en om beurten de kinderen een kaart laten trekken. Of schaf een roulettespel aan en laat elk nummer op het bord een spel vertegenwoordigen (voor de oudste kinderen).

Carla Overduin

Of registreer je om te kunnen reageren.