Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

'Modder' op je wangen

'Modder' op je wangen
Foto: ANP XTRA

Modder op je wangen, die opdroogt en eraf valt. Niets leuker dan dat. Doe deze activiteit niet met echte modder, maar haal bij de drogist een onschuldig gezichtsmasker. Kies een product voor een zeer gevoelige huid, dan krijg je geen problemen met zachte kinderhuidjes. De oudere kinderen mogen het bij elkaar opsmeren, de jongere kinderen krijgen van de pedagogisch medewerkers een lik gezichtsmasker op hun wangen. Een beetje opletten dat het masker niet in de mond verdwijnt. Het is leuk als de maskers rare kleuren hebben. De kinderen voelen hoe het masker hard wordt op hun gezicht en hoe het in stukjes afbreekt. Eerst een tijdje flink knoeien ermee, daarna volgt een poetsbeurt met lauw water en een washandje bij de wasbakken.

Carla Overduin

Of registreer je om te kunnen reageren.