Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Feestelijke opening nieuw kindercentrum Kim Dak

Op dinsdag 14 januari vierde Dak kindercentra samen met basisschool De Ontmoeting en peuterspeelzaal ’t Musje feest. Wethouder van Onderwijs en Dienstverlening, mevrouw Ingrid van Engelshoven, opende op deze datum op feestelijke wijze de nieuwe brede buurtschool.
Feestelijke opening nieuw kindercentrum Kim Dak

De opkomst tijdens de feestelijke opening was erg groot. Zowel (toekomstige) ouders, kinderen als relaties waren aanwezig. Nadat de wethouder de locatie officieel opende, konden de kinderen genieten van een voorstelling van kindertheater KABOEM! genaamd 'Krrrrokodillentranen', een verhaal over een droevige krokodil dat zich afspeelt in een mooi decor van water en oever. De voorstelling gaf ouders en overige genodigden de gelegenheid om uitgebreid rond te kijken in het nieuwe kindercentrum. Daarnaast konden de kinderen deelnemen aan een djembéworkshop, springen op het springkussen of samen een echte cupsong maken.

Marianne Velsink

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.