Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Gratis opvangavonden bij Billies

je leest er wel vaker over: op Valentijnsdag vangen we uw kind(eren) gratis op zodat u en uw geliefde samen een romantisch avondje uit kunnen gaan. Bij Kinderdagverblijf Billies uit Eindhoven kregen ze de smaak te pakken. Ze bieden nu een paar avonden per jaar gratis kinderopvang aan.
Gratis opvangavonden bij Billies
Foto: ANP Photo

Voor het komende jaar zijn de beschikbare data aan de ouders doorgegeven van de avonden dat Billies gratis kinderopvang biedt. Niet dat de kinderen en pedagogisch medewerkers op zo'n avond zelf stil zitten. Tijdens de avondopvang is het altijd heel gezellig. De kinderen maken samen spaghetti en eten het daarna natuurlijk lekker op. Na het eten staan er nog veel meer gezellige activiteiten op het programma.

In vertrouwde handen
Ouders zijn natuurlijk heel enthousiast over het aanbod. Ze kunnen er samen gezellig een avondje uit en weten dat hun kinderen in vertrouwde handen zijn. En dat voor niets.

Marianne Velsink

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.